Ring och få gratis samtal med en coach!

Behöver Du ta ett snabbt beslut eller bolla tankar och idéer för att få ett eget svar på din aktuella fråga kontakta direkt på 0700–540 007

Under 10–15 minuter erbjuder vi korta konstadsfira samtal för att Du ska få svar på din aktuella fråga. Det som sägs i samtalet stannar mellan dig och DJ Jobbsupport AB. I samtalet erbjuder vi coaching vilket varken är rådgivning eller terapi.

Samtalet går ut på att vi hjälper dig se din aktuella fråga ur ett nytt perspektiv så du hittar egna kreativa lösningar som Du direkt kan använda dig av.

Vi erbjuder denna tjänst på tisdagar och torsdag mellan 13:00-15:00 men är det AKUT kan du testa ringa ändå.

Boka gratis introcoachning

En coachning på 45 min online eller live.

  1. Hur ser ditt nuläge ut?
  2. Vilket resultat vill du uppnå?
  3. Vilka verktyg behöver du på vägen?

I vårt samtal fokuserar vi på dig och dina utmaningar.

Det som är bra med introcoachning att du får inblick i vad coachning är och hur coachning kan hjälpa dig att hitta lösningar och vägen framåt.

DJ Jobbsupport

Du och jag möts, för att därifrån tillsammans hjälpa DIG att uppnå det DU vill och önskar
Emir
Emir
Read More
"Väldigt bra och trevligt bemötande sedan dag 1, har hjälpt mig väldigt mycket och fått mig att vilja kämpa för mig själv när jag har det svårt.
Jag rekommenderar DJ Jobbsupport till alla er som behöver någon som hjälper er att hitta tillbaka till er själva och bli ännu bättre. Tack för allt."
Aleksandar G
Aleksandar G
Read More
"Skulle tacka er för en supertrevlig bemötande och stark förståelse. Ni har nått mig och gav mig enormt stöd och styrka att gå vidare med att satsa på det vad jag älskar så passionerat / stort tack 🙏🏻 "
Anders B, Halmstad
Anders B, Halmstad
Read More
"Min kontakt med Danuta har mötts av lyhördhet för personliga önskemål och behov, en stark vilja att hjälpa till, samt kompetens att omsätta denna vilja i praktiken. Konkret har det för mig bl. a. resulterat i ett helt omarbetat och ännu bättre CV, att kunna vidareutbilda mig genom egenstudier på vissa tekniska områden, samt lett till timuppdrag baserade på en hittills oanvänd kompetens i svenska språkkunskaper. Jag kan varmt rekommendera DJ Jobbsupport till såväl erfarna som oerfarna "
Jenny, Halmstad
Jenny, Halmstad
Read More
"Jag fick känslan att jag blev hörd och fick förståelse hur det gick för mig i mitt jobbsökande. Jag fick bra feedback på hur det kan uppfattas av andra med mina svar i frågor och funderingar. Och hur jag ska tänka på i olika situationer. "
Previous
Next