Karriärcoaching & Karriärvägledning

Ta nästa steg i karriären med karriärcoaching

Känner Du att Du vill ta nya steg i Din karriär men vet inte hur? Behöver Du hjälp att ordna upp Dina tankar och hitta nya vägar? Med vårt coachingsprogram hjälper vi Dig att identifiera och definiera relevanta mål och på så sätt hitta till vägen framåt.

Tillsammans kartlägger Dina styrkor och Din potential. Vi definierar mål och skapar en konkret plan för att Du ska kunna nå det Du vill. Vi går djupare under Din yta och ta reda på vem Du är, vad Du äntligen vill, hur Du vill må och vilken väg dit som är den rätta för Dig.

Är det dags att byta jobb eller utveckla din karriär?

Vill Du byta jobb? Yrke? Bransch? Vidareutbilda dig? Eller har du blivit uppsagd? Behöver Du hjälp att hitta en ny inriktning för karriären – eller kanske hitta Ditt drömjobb? Karriärcoaching är programmet där Du utvecklas i en riktning som känns
rätt och meningsfull för dig, genom att du steg för steg identifierar dina önskemål.

Under tre månader förs du vidare i karriären tillsammans med en coach. Du får support, hittar struktur och ställs inför utmaningar som får dig att hitta helt nya möjligheter som passar just DIG! Din bakgrund, utbildning och tidigare erfarenheter har ingen inverkan på vår karriärcoaching.

Vad vårt program för karriärcoaching tillför dig:

  • Värdefull kunskap om Dig själv
  • En ökad självinsikt
  • En konkret plan för skapande av ett meningsfullt arbetsliv (kanske ditt drömjobb?)
  • En ny energi
  • Mängder av inspiration

Programmets olika steg inom karriärcoaching

Steg 1. Ditt personliga ’Jag’ – egenskaper och styrkor

Vi börjar med att kartlägga Dina främsta egenskaper och styrkor, vilka av dem Du vill fortsätta att utveckla och hur dessa kan användas på bästa sätt.

Steg 2. Värderingar, drivkrafter och prioriteringar

Vi fortsätter med att identifiera och utforska Dina värderingar, utmaningar, drivkrafter och hinder. Genom att analysera dessa tydliggörs vad som fodras för att leda Dig till en önskad och meningsfull karriär. Du får här själv sätta prioriteringarna både för tillvaron och karriären.

Steg 3. Vision och Handlingsplan

Utifrån de upptäckter Du gjort i föregående steg skapar vi nu en konkret handlingsplan. Jämte denna finns utrymme för att också arbeta med andra verktyg som hjälper Dig framåt mot att nå dina önskningar, t ex:

  • Ditt personliga varumärke
  • CV
  • Intervjuteknik mm


Steg 4. Framgångar och Uppföljning

Här gör vi uppföljning av Dina framgångar så att Du ser hur långt Du har kommit i processen. Du själv prioriterar, väljer och utvärderar enligt handlingsplanen.

Allt detta ingår i programmet

Introduktion

På första mötet får Du berätta om Dig själv, Dina utmaningar och var Du befinner Dig i livet just nu. Vi sätter Dina personliga önskningar och mål i fokus.

Individuell karriärcoaching

I programmet ingår 6 st individuella coachingssamtal á 1 h. Vi träffas varannan vecka, live eller online. Du sätter agendan för våra möten utifrån Dina aktuella utmaningar, och vi hjälper dig framåt.

Visdomsdialogen©

Här blir du guidad genom en strukturerad dialog som har till syfte att starta viktiga tankeprocesser och ställa frågor till dig själv. Genom att finna svaren på dessa frågor så hittar Du ett underlag att uppfylla dina önskemål.

Feedback på CV

Individuell feedback på Ditt CV. Därtill material och övningar som Du jobbar med på egen hand mellan våra möten och som stöttar Dig i Din utveckling framåt mot ställda mål.

Support under hela programmet

Under tre månader stöttar vi Dig, vägleder Dig och är Ditt bollplank! Du har fri tillgång till e-mejl-support med oss mellan våra möten så att du kan få svar direkt på Dina funderingar. Allt för att vår karriärcoaching ska bli så effektiv som möjlig.

Har du fler frågor om karriärcoaching? Hör av dig!

DJ Jobbsupport

Du och jag möts, för att därifrån tillsammans hjälpa DIG att uppnå det DU vill och önskar
Emir
Emir
Read More
"Väldigt bra och trevligt bemötande sedan dag 1, har hjälpt mig väldigt mycket och fått mig att vilja kämpa för mig själv när jag har det svårt.
Jag rekommenderar DJ Jobbsupport till alla er som behöver någon som hjälper er att hitta tillbaka till er själva och bli ännu bättre. Tack för allt."
Aleksandar G
Aleksandar G
Read More
"Skulle tacka er för en supertrevlig bemötande och stark förståelse. Ni har nått mig och gav mig enormt stöd och styrka att gå vidare med att satsa på det vad jag älskar så passionerat / stort tack 🙏🏻 "
Anders B, Halmstad
Anders B, Halmstad
Read More
"Min kontakt med Danuta har mötts av lyhördhet för personliga önskemål och behov, en stark vilja att hjälpa till, samt kompetens att omsätta denna vilja i praktiken. Konkret har det för mig bl. a. resulterat i ett helt omarbetat och ännu bättre CV, att kunna vidareutbilda mig genom egenstudier på vissa tekniska områden, samt lett till timuppdrag baserade på en hittills oanvänd kompetens i svenska språkkunskaper. Jag kan varmt rekommendera DJ Jobbsupport till såväl erfarna som oerfarna "
Jenny, Halmstad
Jenny, Halmstad
Read More
"Jag fick känslan att jag blev hörd och fick förståelse hur det gick för mig i mitt jobbsökande. Jag fick bra feedback på hur det kan uppfattas av andra med mina svar i frågor och funderingar. Och hur jag ska tänka på i olika situationer. "
Previous
Next